Povestea unui adevărat profesionist! Vedeţi CV-ul prefectului de Bihor şi ascensiunea sa de la kinetoterapeut la prefect

0
2839
Sursa foto: oradeaindirect.ro

Lăudat la instalare ca un adevărat profesionist care va putea aduce Instituţia Prefectului Bihor pe noi culmi, iată cum CV-ul prefectului ne spune cu totul altceva.

Jurnaliştii de la Bihor News au dezvăluit în premieră CV-ul celui care conform liderilor PNL este unul din cei mai profesionişti oameni ai partidului.

CV-ul oficial al prefectului județului Bihor, Dumitru Țiplea, așa cum este el postat pe pagina de internet a Prefecturii, scoate la lumină o poveste demnă de ecranizare. După povestea lacrimonegă pornită de presa aservită PNL Bihor, iată că avem acum un nou episod al succesului liberal: de la kinetoterapeut direct prefect al judeţului.

Precizăm din capul locului că susţinem orice meserie şi ocupaţie, însă nu putem să nu observăm cum cariera lui Dumitru Ţiplea a cunoscut una din cele mai fulminante ascensiuni: din 16 și până în 18 decembrie 2019.

Dacă în 15 decembrie, prefectul Ţiplea era un kinetoterapeut în cadrul unui SRL, cei de la Bihor News arată că ziua de 16 îl găsea în funcția de consilier la Serviciul de stare civilă al Primăriei municipiului Arad, iar peste numai 24 de ore, pe data de 17, datorită profesionalismului excepţional, acesta devenea inspector în cadrul Prefecturii Bihor, Tot datorită unor merite deosebite în câmpul muncii, pe data de 18 decembrie 2019 PNL cu susţinerea lui Bolojan, îl numea pe finul edilului de Oradea, prefect al judeţului Bihor! Și mai interesant, conform CV-ului oficial, e că domnul Țiplea devenea consilier de stare civilă la Arad după ce în perioada Feburarie 2018 – Decembrie 2019 declară că lucrase ca și kinetoterapeut! Expert, nu glumă, oameni buni!

Mai mult, cei de la Bihor News ne arată că noul prefect este şi foarte iscusit, dat fiind că timp de 8 ani, din 2010 până în februarie 2018, Dumitru Ţiplea nu declară nicio activitate.  Se ştie doar că în 2001, după ce a fost timp de 3 ani kinetoterapeut la Centrul de zi pentru bolnavi psihic, a luat din nou o pauză tehnică de 4 ani, urmând în 2005 pauza îl califică pentru funcţia de Director Cancelarie al Prefectului până în 2007, când l-a urmat pe naşul Bolojan la Bucureşti.

Prefectul Dumitru Ţiplea este doar unul din multele exemple de penelizare pornit de noul Guvern, condus în realitate de la Cotroceni de către Klaus Iohannis.

Norocul în final, probabil că va fi al funcţionarilor prefecturii, pentru că între o audienţă şi o şedinţă, prefectul le poate regla lombosciatica fără probleme.

Mai rămâne doar întrebarea surselor de venit pentru cei peste 10 ani de activitate care îi lipsesc din CV, dar pentru un profesionist desăvârşit, evident sunt doar probleme minore.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here