Faptele fac diferenţa! Sub acest motto un primar PNL din Bihor permite funcţionarea unei cariere clandestine

0
3089

Florin Magui, edilul liberal din comuna bihoreană Derna aprobă funcţionarea unei cariere clandestine de argilă.

Se întâmplă în satul Derna, din comuna bihoreană Derna şi din păcate cu aprobarea primarului Florin Magui, cel care permite funcționarea unei cariere clandestine de argilă prăfoasă ,,hamuca”.

Escavarile se fac în pășunea localității care este închiriată crescătorilor de animale, iar potrivit specialiştilor, aceste lucrări pun în pericol stabilitatea terenului din zonă deoarece în ambele părți există drum comunal totodată un drum agricol. Toate se pot surpa oricând.

Argila prăfoasă extrasă a fost folosită exclusiv la construcția canalizării în localitățile Derna și Sacalasău care a fost finanțată prin PNDL1. Însă conform proiectului, pentru finanțare s-a avut în vedere nisip fin adus de la 50 de km, iar din sursele noastre au fost doar decontate cantități de nisip fin la această lucrare.

În contextul în care pentru liberali, faptele sunt cele care fac diferenta şi militează pentru o Românie normală, sperăm că ochiul vigilent al celor abilitaţi să verifice această situaţie, va observa fapta edilului PNL Florin Magui şi vor lua măsurile necesare.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here