Invitaţie la show-ul ReWine – That`s Amore

0
1261

Primăvara debutează cu un concert extraordinar, dedicat doamnelor şi domnişoarelor, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Luna martie este o lună dedicată femeilor din întreaga lume, iar ReWine THAT`S AMORE SHOW este declarația și invitația perfectă pentru toate mamele, soțiile, iubitele și prietenele din viața noastră, la un eveniment unde vor simți farmecul unui spectacol rafinat, de bun gust, plin de emoții și dragoste.

,,Anul acesta dorim să deschidem seria unor noi spectacole prin care să sărbătorim primăvara, bucuria primelor raze calde de soare, frumusețea florilor și nu în ultimul rând celebrarea celei mai frumoase și importante ființe din viața noastră « FEMEIA »”, se arată în comunicatul organizatorilor.

David & The Six Martini Orchestra este o trupă formată 100% din muzicieni profesioniști, iar pe data de 7 martie 2020, vor oferi un concert minunat pe ritmuri de jazz, pop opera, soul, cu invitați speciali și multe surprize.

ReWine THAT`S AMORE SHOW este cel mai apreciat show al începutului de primăvară, cu 14 muzicieni profesioniști pe scenă, unde organizatorii asigură că va fi o seară specială în care vă veţi bucura de cele mai frumoase piese de dragoste.

Așadar, pe 7 martie 2020, începând cu orele 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, doamnele și domnișoarele sunt invitate la un concert al începutului de primăvară.

Biletele se pot achiziționa online pe bilete.ro.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here