Netflix nu mai oferă 30 de zile gratuitate noilor abonaţi

0
1497
Sursa foto: bbc.com

Vrei să îţi faci un cont pe Netflix? Vei avea o surpriză!

Serviciul de streaming pentru filme şi seriale Netflix nu mai oferă o lună de utilizare gratuită la înscrierea contului.

Astfel că, de acum, conturile noi înregistrate trebuie să plătească în avans prima lună de utilizare, în funcţie de planul tarifar pe care îl aleg. Cu toate acestea, pentru a primi un stimulent din partea Netflix, toţi utilizatorii noi sunt upgradaţi la Premium pentru prima lună de utilizare.

Nu este clar de ce compania a ales să ia această decizie, cu atât mai mult cu cât, răspunsul oficial nu este prea bogat în informaţii:

„Analizăm diferite metode de promovare de marketing în România pentru a atrage noi membri şi pentru a le oferi o experienţă Netflix excelentă”, au declarat reprezentanţii Netflix.

Cu toate că nu este pe placul multora, nu este prima dată când Netflix încearcă să modifice sau să diversifice abonamentele sale din România. În urmă cu câteva luni, compania testa introducerea unui abonament săptămânal, disponibil exclusiv pe dispozitive mobile, cât şi preţuri diferite pentru abonamente.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here