Ariel de la USR, locul 2 pentru Consiliul General al Bucureştiului

0
1347

În sfârşit avem cu cine…râde! Situat pe locul al doilea pe lista USR la Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Ariel arată mai degrabă o tendinţă spre Românii au talent, decât un rol în administraţia publică.

Ariel Chiş, candidat situat pe locul al doilea pe lista USR la Consiliul General al Municipiului Bucureşti a devenit deja o celebritate, în contextul în care filmulețul pe care l-a distribuit online a ajuns viral în toată țara.

Sub sloganul „În sfârşit, ai cu cine!”, candidatul Chiş începe prin a spune: „Sunt Ariel şi am venit să fac curăţenie în politica românească”, iar cu o cutie de detergent în mână, candidatul USR începe să cânte: „Eu sunt Ariel, coadă de purcel/ Ariel, Ariel/ Sunt Mica Sirenă, cam oligofrenă/Ariel, Ariel”.

Cel mai USR-ist dintre USR-işti, după cum se autointitulează Ariel Chiş, a continuat show-ul incendiar: „Chiş, piş, lapte, griş, drăguţ ca un caniş”.

Nu putem decât să ne punem serioase semne de întrebare cu privire la calitatea celorlalţi candidaţi USR, dacă cel situat pe locul 2 manifestă o asemenea simptomatologie.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here