Consiliul Judeţean Bihor continuă proiectele de investiţii în judeţ

0
3688

Consiliul Judeţean Bihor continuă proiectele de investiţii în judeţ, prin procesele de modernizare a drumurilor.

Consiliul Județean Bihor a semnat, săptămâna trecută, contractele de finanțare pentru două proiecte de infrastructură. 7 companii și asocieri au înaintat ofertele pentru modernizarea drumului județean 797A Bicaciu-Ianoșda. 

,,A fost semnat contractul pentru proiectare și execuție lucrări de modernizare a drumului județean DJ 797A, pe tronsonul Bicaciu – Ianosda.
Lungimea acestui drum este de 5,329 km, iar valoarea lucrării integrale este de 9.306.785,88 lei (cu TVA). Termenul de proiectare este de 3 luni iar termenul de execuție este de 12 luni, incepand de la „data ordinului de începere a lucrărilor”,
a declarat vicepreşedintele CJ Bihor, Ioan Mang.

Cel de-al doilea obiectiv de investiții pentru care autoritățile județene au încheiat contractul de finanțare este modernizarea DJ 795A Oșand-Șumugiu. Pentru această lucrare au fost depuse două oferte, ambele declarate admise.

Valoarea ofertei câștigătoare, formată din asocierea SC Asfamixt SRL (lider) și SC Proexco SRL (asociat), este 4.331.755,91 lei fără TVA, iar constructorul are termen de finalizare 15 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. La evaluarea ofertelor pentru cele două obiective de investiții s-a avut în vedere cel mai bun raport calitate/preț, dar și perioada de garanție acordată de constructor, și anume 5 ani”, au declarat specialiștii din cadrul Serviciului Achiziții Publice a Consiliului Județean Bihor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here