Starea de urgență îi costă pe orădeni. Angajații de la parcări dau amenzi în continuare

0
4691
Sursa foto: gazetaoltului.ro

Chiar dacă întreaga țară este în carantină, potrivit Ordonanței militare nr.3/24.03.2020, angajații Serviciului Parcări din Primăria Oradea sunt la datorie și vă amendează.

Mai mulți cititori au trimis redacției noastre poze, cum azi, 25 martie 2020, angajații din cadrul Serviciului Parcări din cadrul primăriei verificau autoturismele și evident, acolo unde este cazul, plicul cu amenda de parcare.

Nu știm în ce măsură, primarul Ilie Bolojan știe ce înseamnă în totalitate starea de urgență și ce presupune ea, având în vedere că pentru mai multe categorii socio-profesionale, sănătatea primează.

În schimb, angajații primăriei sunt trimiși pe teren, pentru ca nu cumva, cineva să scape netaxat din Oradea sau chiar amendat. Riscând așa inclusiv sănătatea angajaților, care în condițiile actuale, NU ar avea ce căuta pe teren…

„Sa nu cumva sa fiti atat de naivi sa credeti ca acum nu se amendeaza parcarile. Ce stare de urgenta , ce armata pe strazi ?!!! Sa vina banuuuu’” se arată în postarea unui orădean pe Facebook.

Asta ii fomistul Bolojan. Calca oamenii in picioare pt a arata ta el cate a realizat dar vine si vremea lui”, comentează un orădean.

În Oradea anului 2020, din păcate, pentru Ilie Bolojan starea de urgență nu presupune și ușurarea fiscală pentru orădeni. Și cum ar fi posibil, atâta timp cât Primăria Oradea are amenzi de 15 miliane de euro din proiectele europene implementate fără respectarea cadrului legal.

Dupa ce trece starea de urgenta ….poate vom avea minte sa iesim in strada pt drepturile noastre”, a concluzionat o orădeancă pe rețeaua de socializare, Facebook.

Sursa foto: Facebook – Oradea

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here