În plină criză COVID-19, ministrul Sănătății, Victor Costache a demisionat!

0
1418
Sursa foto: a1.ro

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a demisionat în plină pandemie de coronavirus.

În plină criză a coronavirusului, Guvernul Orban demonstrează din nou lipsa sa de interes în problemele reale ale românilor. În acest sens, ministrul Sănătății, Victor Costache a demisionat.

Probabil a preferat salariul din privat, care probabil va crește considerabil, după ce a dat ordonanțe care favoriza spitalul privat cu care avea contract. Anunţul oficial a fost făcut de prim-ministrul Ludovic Orban.

„În cursul acestei dimineţi, domnul ministru Victor Costache şi-a prezentat demisia din funcţia de ministru al Sănătăţii, din motive personale şi profesionale. Am luat act de această demisie”, a declarat premierul. ”Regret demisia domnului ministru, pe de altă patre o înțeleg”, a mai spus Orban, fără a da informații suplimentare.

Orban a mai declarat că îl va propune pentru această funcţie pe secretarul de stat Nelu Tătaru.

„Îi voi propune domnului preşedinte, pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, pe domnul secretar Nelu Tătaru. Domnul secretar de stat face parte din echipa de la Ministerul Sănătăţii, a fost, este şi va fi în prima linie a bătăliei contra coronavirus, deja stăpâneşte foarte bine procedurile, tot planul de măsuri. Azi se găseşte la Suceava, l-am sunat şi l-am informat privitor la intenţia mea, urmând să revină în Bucureşti şi să discutăm toate detaliile”, a declarat Ludovic Orban, joi dimineaţă.

Victor Costache nu şi-a explicat public demisia, și vine tocmai în plină criză a epidemiei de coronavirus, timp în care ministrul demisionar nu a putut asigura necesarul de materiale de protecție din spitale și testarea necesară a populației.

Din păcate, Guvernul Orban își arată din nou incompetența în a guverna, ducând România tot mai aproape de marginea unei prăpastii atât din punct de vedere sanitar, cât și economic.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here