Profită de carantină! Primarul Bolojan supune la vot azi demolarea primului tronson de case din Oradea

0
11881
Sursa foto: oradeaindirect.ro

Edilul liberal al municipiului Oradea nu se lasă înduplecat de nicio pandemie. Exproprierile și programul de demolări de case merge înainte!

România se află în carantină totală, conform Ordonanței militare nr.3 din 24 martie 2020. Însă asta nu stă în calea ideilor primarului Ilie Bolojan, care nu renunța la ideea de a scoate oamenii afară din casele lor și să finalizeze procedurile de dărâmări de locuinte.

Așadar, astăzi, 26 martie 2020, de la ora 14.00 era programată o sedință a Consiliului Local Oradea, unde printre alte subiecte, se va pune în discuție și demolarea primului tronson de case din Oradea de pe str E.N.Popovici. Însă, administrația locală a grăbit procedura, astfel că pe ora 14.00 când a ajuns presa, sedința era deja finalizată.

Evaluatorii impreună cu Primăria au stabilit prețul de piață al caselor. Proprietarii acelor case nu au fost anunțați!! Primăria va vota azi, iar proprietari nu au avut posibilitatea să-și apere proprietatea! Asta da comunism”, a declarat pentru ȘTIRI ORADEA o sursă.

Lista de proiecte de Hotărâri ale Consiliului Local poate fi consultată aici.

Din nefericire, dată fiind majoritatea consilierilor PNL din Consiliul Local, nu avem niciun dubiu de faptul că dorința președintelui PNL Bihor și primar al Oradiei, Ilie Bolojan, nu sunt și nu vor fi aprobate și în viitor fără probleme…

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here