Primarul Bolojan intră în concediu de odihnă

0
2766
Sursa foto: oradeaindirect.ro

În contextul crizei provocate de coronavirus, primarul Bolojan a decis să intre în concediu de odihnă.

Potrivit edilului, acesta vrea să dea exemplu personal subalternilor care sunt reținuți în a-și sacrifica o săptămână din zilele de vacanță în contextul reducerii volumului de muncă.

Este evident faptul că în Oradea situația este la acest moment gestionabilă, însă numărul cazurilor este în continuare în creștere, iar aparatul de la Spitalul Municipal, deși are o capacitate de 200 de teste pe zi, operează doar 30 de teste pe zi. Așadar este probabil mai mult o chesțiune de timp până și la Oradea numărul va crește semnificativ.

Mai mult, Organizația Mondială a Sănătății recomandă folosirea detergenților convenționali pentru curățarea drumurilor, având scopul de a evita proceducerea de praf și aerosoli.

Realitatea ne arată însă că în Oradea, primăria încă nu are un plan pe acest aspect, iar viceprimarul Florin Birta declara săptămâna trecută că „nu am decis încă aceste soluţii, pentru că nu există o directivă sau o hotărâre în acest sens, la nivel naţional”.

Primarul Bolojan a declarat că va fi disponibil în săptămâna de concediu de la distanță, prin telefon în continuare la program normal.

La rândul nostru, nu putem decât să ne întrebăm, când vor fi spălate și dezinfectate străzile din oraș, în contextul actual?

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here