Proiecte adoptate cu unanimitate de către Consiliul Județean Bihor

0
1243
Sursa foto: Facebook.com

Aleșii județeni și-au dat acordul pentru adoptarea celor trei proiecte de hotărâre propuse pe ordinea de zi a ședinței.

În plină criză provocată de pandemia de coronavirus, consilierii județeni s-au întâlnit azi, într-o ședință extraordinară, pentru a vota trei proiecte de hotărâre.

De asemenea, pentru prima dată în istoria Consiliului Județean Bihor, ședința a fost transmisă în direct, pe o rețea de socializare, iar în sală au avut acces doar consilierii județeni, și câțiva angajați care au asigurat transmisiunea și formalitățile.

„Este vorba despre stabilirea procedurilor de desfășurare a ședințelor în situații excepționale, rectificarea bugetară și aprobarea acordului de parteneriat încheiat între Consiliul Județean Bihor, Colegiul Medicilor și Crucea Roșie Bihor. Acest acord de parteneriat ne va permite să ne implicăm în finanțarea și realizarea unor activități comune cu cele două structuri, pentru sprijinirea medicilor de familie în lupta pentru limitarea pandemiei de coronavirus”, a declarat vicepreședintele CJ Bihor, Ioan Mang.

Din fondurile alocate de Consiliul Județean Bihor, și anume 100.000 lei, Crucea Roșie cu 50.000 lei și Colegiul Medicilor cu 1.000 lei vor fi achiziționate măști FFP2, FFP3 sau NK95, mănuși și halate chirurgicale impermeabile de unică folosință cu care vor fi dotate cabinetele medicilor de familie din județul Bihor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here