Lucrările de la Parcul Industrial Tileagd au fost recepționate

0
2003
Sursa foto: Facebook - Invest in Bihor

Săptămâna trecută a avut loc recepția lucrărilor la Parcul Industrial Tileagd, o primă investiție de profil pentru microregiunile județului Bihor, axată pe capacitarea zonei Văii Crișului Repede pentru a fi atractivă investițiilor majore.

Consiliul Județean Bihor, prin intermediul Parcuri Industriale Bihor S.A. a finalizat primul parc industrial din județ, investiție care se axează pe capacitatea de atragere a investițiilor de profil.

„Viitorii investitori vor avea puse la dispoziție condiții propice dezvoltării afacerii lor în cadrul Parcului Industrial Tileagd, fiind astfel realizate alimentarea cu apă, canalizarea menajeră și pluvială, întreaga infrastructură rutieră ce cuprinde 2 stații de autobuz și 62 de locuri de parcare, precum și un sistem modern de iluminat public”, transmite purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor, Adrian Simon.

Însumând în total 9,3 hectare, Parcul Industrial Tileagd pune la dispoziția companiilor 3 loturi a câte 2,26 și 2,16 hectare, execuția lucrărilor fiind derulată timp de un an de zile și realizată de asocierea de firme Costa Voc Impex SRL – Trebor Drum Construct. Valoarea finală a construcției se ridică la aproximativ 4,33 milioane de lei +TVA.

În continuare, compania publică își continuă proiectele de dezvoltare în scopul atragerii de investitori pentru microregiunile județului, având în continuare în execuție lucrări pentru Parcul Industrial Săcuieni, iar un al treilea obiectiv va fi un parc industrial în imediata vecinătate a viitoare autostrăzi Transilvania, mai exact la Tămășeu.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here