Ministrul Muncii vine cu o nouă perlă: vrea să vadă angajații serviciilor secrete în Revisal

0
1276
Sursa foto: epochtimes-romania.com

Ministrul Muncii Violeta Alexandru nu încetează să uimească: această a anunțat că a comunicat Inspecției Muncii decizia de a înrola, începând de marți, toți angajații de la stat în REVISAL.

Potrivit ministrului Muncii, aceasta a declarat că nu vede de ce nu ar fi în Revisal și angajații Ministerului Apărării, Ministerul Afacerilor Interne, STS, SPP și ai serviciile secrete (SIE, SRI, etc). 

De asemenea, potrivit Violetei Alexandru, aceasta și-a mai propus ca REVISAL/REGES să devină Registrul Electronic al Forței de Muncă Angajate (REFORMA) din România și care să cuprindă și sistemul privat dar și pe cei plătiți, într-o formă sau alta, din bani publici.

De astăzi încep un demers de înrolare a TUTUROR angajaților plătiți/angajați de statul român (direct sau sub forma patronatului) în REVISAL”, scrie ministrul Violeta Alexandru pe contul său de Facebook.

Așadar, ministrul Muncii poate trece în palmares ceea ce nu mulți pot: destructurarea serviciilor secrete din România și periclitarea acestor agenți care lucrează în slujba țării.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here