Nepotism liberal la vârful Ministerului Afacerilor Interne

0
1526
Sursa foto: adevarul.ro

Fiul prefectului PNL de Vrancea, a ajuns din ajutor de șef de post, direct consilier al secretarului de stat în MAI, Pompiliu Norocel Stroe, fost consilier județean PNL.

Depesedizarea promisă de Ludovic Orban acum mai bine de 5 luni, și promisiunile de aducere a unor experți în administrația publică din România se dovedesc din nou a fi simple minciuni.

După ce doar în primele 3 luni de la preluarea guvernării, PNL a crescut numărul angajaților la stat cu 5.300 de persoane, iată că penelizarea României continuă în toate structurile. Așa a ajuns peste noapte fiul prefectului PNL de Vrancea, Gheorghiță Berbece, dintr-un simplu ajutor de șef de post în comuna Vulturu, direct la București în funcție la vârful Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit CV-ului lui Iulian Berbece, după ce a absolvit Facultatea de Drept din București, a fost intern pentru o perioadă de doar șase luni la o firmă de avocatură, după care a lucrat doi ani și patru luni la fosta firmă a familiei. Din 2017 a intrat în Poliție, fiind de atunci ajutor de șef de post în comuna Vulturu, iar la nici 3 ani de la incadrare acesta ajunge consilier al secretarului de stat în MAI, Pompiliu Norocel Stroe, și el fost consilier județean PNL.

Potrivit jurnaliștilor de la Monitorul de Vrancea, nici secretarul de stat Pompiliu Norocel Stroe nu are nicio experiență în ceea ce înseamnă activități specifice Ministerului Afacerilor Interne, el având studii de teologie și sociologie și fiind anterior consilier județean din partea PNL Vrancea.

Evident, și în cazul lui carnetul de partid a fost elementul decisiv, el fiind președinte PNL Focșani timp de câteva luni, iar în prezent este prim vicepreședinte PNL Vrancea.

Așadar, România Normală promisă de Klaus Iohannis, Ludovic Orban și întreg aparatul PNL își arată adevărata față a „competenței” românilor. Ne întrebăm doar atât: Unde sunt acum, Mălin Bot, Marian Ceaușescu și restul grupurilor civice?

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here