Județul Bihor a depășit Clujul la numărul de persoane infectate

0
2031
Sursa foto: fda.gov

Județul Bihor a reușit să depășească Clujul în topuri, însă doar la numărul de persoane infectate cu coronavirus.

În ultima săptămână, presa locală și națională afiliată PNL își dau silința să mascheze situația reală și publică articole peste articole în care situația reală la nivelul județului este prezentată ca fiind una roz și chiar exemplu de urmat pentru alte administrații.

Adevărul este însă cu totul altul și iese singur la suprafață, chiar prin vocile celor de la Grupul de Comunicare Strategică. Bihorul este pe locul 11 în ceea ce privește persoanele infectate la nivel național!

În tot acest timp, cu un prefect care spune presei națională că este normal ca o persoană izolată să iasă la cumpărături și un primar care este preocupat strict de imaginea sa electorală, autoritățile din Oradea nu au oferit niciun răspuns cu privire la motivul închiderii centrului de carantină de la liceul Brâncuși și mai important, unde au fost transferate acele persoane?

În tot acest timp în care din banii orădenilor se achită articole frumoase de promovare electorală, pe teritoriul României au fost confirmate 9.242 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, iar 482 persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat. Singura veste bună este că 2.153 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

Strict ca și comparație, vom reveni asupra faptului că datorită competențelor edililor liberali în gestionarea situației, județul Bihor are în prezent 294 de persoane confirmate cu COVID-19. Județul Cluj, care nu necesită prezentări suplimentare, are o cifră de 263 de persoane confirmate.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here