Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii Asia Express – sezonul 3

0
6087
Sursa foto: playtech.ro

Drumul către Taipei s-a oprit, iar câștigătorii Asia Express sunt chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Marți, 22 aprilie, Asia Express și-a desemnat finaliștii, într-o competiție care a ținut milioane de telespectatori cu sufletul la gură.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor și Speak cu Ștefania au fost cele două echipe care s-au luptat pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor, iar de la startul finalei, ambele echipe s-au concentrat pentru a-și atinge țelul. Probele au fost grele, iar oboseală acumulată pe parcursul ediției și-a pus amprenta asupra finaliștilor.

După mii de km parcurși prin Asia, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, zis și reactoarele 3 și 4, au ajuns primii în ultima misiune și au devenit astfel, câștigătorii Asia Express, sezonul 3.

Sursa foto: a1.ro

Emoțiile au fost atât de mari, încât gongul final l-a făcut pe Răzvan Fodor să se prăbușească la pământ, de fericire! Și odată cu gongul și Sorin Bontea, care a sarit pe Fodor imediat ce au fost declarați câștigători.

Totodată, Celebrul Chef a dezvăluit în emisiune faptul că lupta împotriva echipei Speak și Ștefania din finala Asia Express a fost una dificilă și că nu și-ar fi dorit să ajungă cu ei în finala, pentru că s-au împrietenit și au simțit toată tristețea lor.

„Când ajungi la 50 de ani te gândeşti că viaţa nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja aşezate la vârsta asta şi totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experienţa «Asia Express». Ce s-a întâmplat după e cu totul altă poveste! Da, vârsta chiar e doar o cifră şi important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieşi din zona de confort înseamnă să începi să te cunoşti cu adevărat. Aşa am descoperit că încă mai duc şi duc bine! În viaţă trebuie să ştii să te bucuri de tot ceea ce trăieşti, de orice experienţă nouă. Îţi va fi mai uşor dacă recunoşti faţă de tine că sunt lucruri pe care nu poţi să le faci. Nu înseamnă că eşti slab, dar nici faptul că te vei incăpăţâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naşte frustrări. Nu suntem toţi la fel şi asta e cel mai frumos lucru. Umorul este esenţial în viaţă!“, a scris Sorin Bontea pe Facebook. 

Sursa foto: playtech.ro

La rândul său, Răzvan Fodor a scris câteva rânduri legat de experiența asiatică: „Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic…până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție @asiaexpressromania că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!”

Sursa foto: a1.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here