Taxa de intrare în cimitir de Paștele Morților cu mașina: 50 lei

0
1249
Sursa foto: oradea.ro

De Paștele Morților, Primăria Oradea și ADP au pregătit o surpriză pentru cei care vin să aprindă o lumânare: accesul auto permis doar contra sumei de 50 de lei.

Conform informațiilor celor de la ADP, administrația orădeană le face o surpriză celor care duminică, 26 aprilie, cu ocazia Paștelui Morților, vor merge să aprindă o lumânare la locul de veci al celor dragi. Accesul auto în cimitir va fi permis doar contra unei taxe de 50 de lei.

Prin excepție, vor fi exceptați de la plata taxei, persoanele cu handicap locomotor sau cu mobilitate redusă, în baza legitimației care atestă acest fapt, afișată pe parbrizul autovehiculului.

Duminică, persoanele care doresc să intre cu autovehiculul în cimitir vor avea această posibilitate achitând o taxă de 50 de lei. Această taxă este valabilă doar de Paștile Morților și doar pentru persoanele care doresc să intre în cimitir cu autovehiculul. În ceea ce privește restricțiile impuse de ordonanțele militare, ele trebuie respectate”, a declarat directorul general al Administrației Domeniului Public Oradea, Liviu Andrica.

În restul zilelor, taxa de intrare cu maşina în cimitir rămâne 10 lei, sumă care a fost și ea majorată recent de către ADP de la 5 lei.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here