BMW Seria 5 a trecut printr-o operație de facelift. Modelul german renunță la un element clasic și se prezintă pulicului cu o nouă față

0
1745
Sursa foto: autoevolution.com

BMW va lansa noul Seria 5 cu o față schimbată pentru public și cu eliminarea un element devenit deja clasic pentru producătorul german.

Prezentarea noului BMW Seria 5 era programată pentru luna mai a acestui an, însă două prime imagini au fost „scurse” pe Internet, însă fotografii mai detaliate vor fi disponibile cel mai probabil după lansarea oficială.

Până acum știm că BMW Seria 5 va fi oferit și în versiune 530e având un sistem de propulsie plug-in hybrid care la fel ca în cazul noului Seria 3, ar putea oferi, prin funcția XtraBoost, 40 de cai-putere în plus pentru 10 secunde. În cazul versiunii pre-facelift, puterea totală a sistemului este de 252 CP și 420 Nm. Așadar în cazul modelului facelift așteptările sunt ca gama de motorizări să nu sufere modificări semnificative.

Sursa foto: auto-bild.ro

BMW Seria 5 primește un tratament de design angular, similar în abordare cu noul Seria 7 facelift și cu noul BMW Seria 3, obținând astfel und efect de lățire al mașinii prin alungirea farurilor.

La fel ca în cazul celor lui Seria 3 și Seria 7, faceliftul Seriei 5 pierde deja cunoscutele lumini angel eyes. În locul lor, inginerii de la BMW au ales un design de linii oblice, similare cu o crosă de hochei, semn pe care îl putem observa și în cazul stopurilor.

Rămâne de văzut cât de mult va fi pe placul pasionaților această nouă asemănare tot mai puternică între modelele brandului bavarez.

Sursa foto: wheelz.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here