Promovare liberală: din stomatolog de comună a ajuns manager de spital!

0
399
Sursa foto: adevarul.ro

După ce și-a instalat fiul la vârful Ministerului Afacerilor Interne, mai exact din ajutor de șef de post în consilier al secretarului de stat în MAI, iată că prefectul PNL de Vrancea nu se oprește aici: de această dată, verișoara sa a ajuns peste noapte dintr-un simplu stomatolog de comună, manager interimal al Spitalului Județean Focșani

Ambițiile membrilor PNL pentru modul în care reușesc peste noaptea să promoveze în funcții publice sunt cu adevărat de invidiat. După ce în luna aprilie, prefectul PNL de Vrancea își ungea odrasla dintr-un simplu ajutor de post de comună direct în postul de consilier al secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, iată că după nici o lună, un nou membru al familiei prefectului Gheorghiță Berbece urcă pe scara ierarhică.

Mai exact, verișoara sa, Elena Codruța Mihalace, un medic stomatolog din comuna vrânceană Păunești, ajunge la doar 35 de ani să fie numită la conducerea Spitalului Județean Focșani.

Potrivit jurnaliștilor de la ziarul bugetul.ro au aflat că numirea a avut loc vineri, 8 mai 2020 în contextul în care echipa condusă de colonel medic Keresztes Alexandru, formată din medic Andoni Bianca-Ramona, locotenent-colonel Ceaușu Adrian și locotenent-colonel Vulpe Andrei-Ciprian, și-a încheiat misiunea la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” din Focșani, după cum a anunțat oficial MApN.

România Normală, așa cum intens afirma în noiembrie 2019 președintele Klaus Iohannis, își extinde tentaculele în toate colțurile administrației din țara noastră, iar penelizarea nu mai are nicio oprire.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here