Bombă în Ministerul Sănătății: Nu a fost emis niciodată ordinul de declarare a epidemiei în România!

0
38996
Sursa foto: google.com

Fostul ministru al Sănătății, senatorul Florian Bodog face o dezvăluire bombă, conform căreia Ministerul Sănătății nu ar fi emis nici acum, ordin prin care se declară epidemie în România!

Senatorul Bodog face dezvăluria chiar pe pagina sa de Facebook, declarând că Ministerul Sănătății nu ar fi emis până acum ordinul de declarare a epidemiei în România.

Ministrul Sănătății minte! În urma discuțiilor avute cu lideri ai Sanitas din țară, dar și cu manageri de spitale, am aflat că spitalele au transmis atât către minister cât și către CNAS solicitări pentru plata personalului – mă refer la stimulentul de risc, însă ministerul nu a alocat bani!

Mai mult, mai grav, mai iresponsabil: nici sporul pentru condiții periculoase nu poate fi acordat, conform HG 153/2018 pentru că, iar asta e MONSTRUOS, ministerul Sănătății nu a emis NICI ACUM ordinul de declarare a epidemiei în țara noastră! Suntem în 14 mai.
Nu mai e de joacă, nu mai e cu scuze sau “artificii”: Orban trebuie să demisioneze, Tătaru trebuie să demisioneze! Acum.
”, se arată în declarația fostului ministrul bihorean, Florian Bodog.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here