Care sunt alternativele după interzicerea țigărilor mentolate? E simplu!

0
1763
Sursa foto: vapeshop.ro

Începând de luna viitoare românii care fumează țigări mentolate nu vor mai găsi acest tip de țigarete în magazine.

De ce? Pentru că intră în vigoare o Directivă Europeană care interzice țigările cu tutun cu aromă mentolată în România.

Ce opțiune au amatorii de tutun care nu vor să renunțe la fumat? E simplu. Țigărilor electronice și vapingului nu le-a fost impusă restricția cu privire la aroma de tutun, cu toate că sunt reglementate de aceeași Directivă.

Sursa foto> vapeshop.ro

Sute de mii de români au optat deja pentru țigările electronice și cu siguranță mulți îi vor urma în urma deciziei Comisiei Europene de a interzice țigările cu tutun mentolat.

În ultima vreme putem remarca o creștere considerabilă a persoanelor care fac tranziția către vaping, iar asta se datorează cu siguranță și numeroaselor studii efectuate în acest domeniu. O alternativă mai sănătoasă și mai puțin costisitoare și iată, o alternativă care nu îi restricționează pe amatorii de țigări mentolate. Nu ne miră decizia Comisiei Europene în a interzice țigările clasice cu aromă de tutun, la fel cum nu ne miră nici celelalte restriții și impuneri pe care industria de tutun trebuie să le suporte, inclusiv imaginile de pe pachetele de țigări”, au declarat reprezentantii unui magazin specializat pe tigari electronice din Romania, vapeshop.ro.

Vapingul a fost și va fi o alternativă serioasă, mult mai puțin dăunătoare și începând de luna viitoare, o soluție viabilă pentru amatorii țigaretelor mentolate.” au mai declarat reprezentantii, vapeshop.ro.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here