Ignoră regulile: Consilierul premierului Orban a ținut o petrecere cu peste 30 de invitați

0
2083
Sursa foto: qmagazine.ro

Consilierul premierului Orban și vicepreședintele PNL național, Virgil Guran, a ignorat prevederile ordonantețelor militare și a organizat o petrecere cu peste 30 de invitați de ziua lui.

Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a chefuit marți seara, 12 mai 2020, alături de peste 30 de invitați la un restaurant din București. Astel, atât Guran cât și invitații săi, au incălcat împreună prevederile ordonanțelor militare. Liderul liberal a avut însă un motiv întemeiat: și-a serbat împlinirea vârstei de 55 de ani.

Pentru ca lucrurile să fie și mai frumoase, Virgil Guran ocupă această poziție de consilier al premierului conform Deciziei de numire publicate în Monitorul Oficial 982 din 5 decembrie 2019, iar specialitatea liberalului este tocmai pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului.

În timp ce cetățenii României nu au voie să iasă din case și primesc amenzi pe bandă rulantă, depășind până în prezent peste 100 milioane de euro ca urmare a normelor impuse de Guvernul Orban, iată că pentru liberali regulile sunt altele.

Virgil Guran și-a celebrat împlinirea celor 55 de ani de viață cu peste 30 de invitați la un restaurant din București, unde evident au participat membri de seamă ai Partidului Național Liberal. Culmea face că, niciun control nu a fost efectuat și nici nu a fost vorba de vreo amendă pentru organizatorul petrecerii și invitații săi.

Motivul este însă foarte simplu: Virgil Guran este un om de afaceri apropiat lui Ludovic Orban, fost președinte al PNL Câmpina înainte de fuziunea cu PDL, părăsind apoi partidul pentru a se înscrie în PLR care ulterior a devenit ALDE, revenind în final în PNL. A fost vicepreședinte al PNL Prahova, iar din octombrie 2018 este președinte al PNL Dâmbovița și vicepreședinte PNL la nivel național.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here