Nelu Tătaru vrea să își pună fratele șef al ISU

0
1285
Sursa foto: stirileprotv.ro

Numirile politice ale membrilor de familie sau apropiaților PNL nu au oprire. După ce și-a numit verișoara la Antibiotice S.A. din Iași, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru vrea să își pună fratele drept șef la ISU Vaslui.

În cadrul companiei Antibiotice S.A. Iași, Ministerul Sănătății deține 53,0173% din acțiuni, ocazie cu care, pentru a reprezenta interesele statului în Adunarea Generală a Acționarilor, ministrul Nelu Tătaru și-a numit verișoara sa, Mihaela Vlada ca membrul al AGA.

Acum, lista familiei care vor primi un loc de muncă foarte bun este chiar fratele său, Niculae Tătaru.

Potrivit jurnaliștilor de la Curentul, Niculae Tătaru, ocupă în prezent funcția de prim-adjunct al șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui, iar funcția pe care ar fi pus ochii fratele ministrului Tătaru este chiar cea de șef al ISU Vaslui.

În vârstă de 43 de ani, colonelul Mihai Ciprian Mitrea este comandatul ISU Vaslui, iar potrivit jurnaliștilor, de zile bune se fac presiuni mari asupra sa pentru a demisiona din funcția de conducere al ISU. Potrivit presei, presiunile sunt atât de mari, încât comandatul ISU este pe punctul de a demisiona.

Scopul lui Niculae Tătaru este unul mult mai mare decât postul de conducere județean ISU, având în vedere că din poziția vizată ar fi în cărți pentru a lua locului Inspectorului General al ISU, Dan Paul Iamandi, care în august 2020 va împlini 53 de ani, așadar și el candidat ideal pentru pensionare.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here