Ludovic Orban criticat de presa din Austria

0
369
Sursa foto: Facebook.com

Mica pretecere a premierului Orban în plină criză COVID-19 nu a scăpat taxată de presa internațională, ajungând pe prima pagină a unui important ziar de știri din Austria.

Deja ne-am obișnuit să vedem cum presa internațională scrie despre România prin prisma liderilor ei politici și „reușitele” acestora. De dată recentă avem situația presei franceze care a verificat și apoi contrazis afirmația președintelui Iohannis legată de școala din Franța care a fost închisă din cauza coronavirus, iar mai apoi tot Klaus Iohannis a fost aspru criticat de presa maghiară și cea germană pentru derapajul acestuia în declarațiile privind vânzarea Ardealului.

Cel mai recent oficial din fruntea țării care a ajuns în atenția presei internaționale este premierul Ludovic Orban. Însă nu prin prisma faptului că ar fi adoptat măsuri benefice în criza economică iminentă sau în cazul pandemiei de coronavirus.

Sâmbătă, presa din Austria, mai exact cunoscutul site de știri austriac orf.at, a scris despre petrecerea cu whisky, prosecco, țigări și trabuc de la Guvern în plină pandemie COVID-19. Jurnaliștii austrieci au postretizat astfel imaginea țării noastre, ca urmare a acțiunilor întreprinse de premierul Orban și membrii cabinetului său.

Primul ministru al României, Ludovic Orban, a încălcat regulile impuse chiar de acesta în privința COVID-19 alături de mai mulți membri ai cabinetului său. O fotografie îl arată șeful guvernului în biroul său alături de alți patru miniștri fumând, bând alcool și fără mască de protecție. Pe lângă Orban, îl puteți vedea și pe ministrul de externe, Bogdan Aurescu, cu un trabuc în mână. Sticlele de alcool sunt pe masă”, se arată în articolul semnat de jurnaliștii orf.at.

România normală are parte astfel de o promovare intensă din partea președintelui Iohannis și membrii guvernului său.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here