Spune-ți povestea! Cum sunt expropriați orădenii?

0
6206
Sursa foto: arenaconstruct.ro

Politica de exproprieri a adminstrației locale a strârnit foarte multe nemulțumiri în rândul orădenilor, aceștia fiind nevoiți să plece din casele lor de o viață, primind în schimb sume derizorii. Publicăm astăzi povestea tragică a unei familii din Oradea.

Pentru mulți dintre noi, Oradea este mai mult decât orașul în care ne ducem traiul de zi cu zi. Este centrul vieții noastre, un centru în care am crescut alături de părinții și bunicii noștri și în care la rândul nostru ne dorim să ne creștem urmașii.

Din păcate pentru multe familii de orădeni, acest lucru nu se întâmplă, datorită politicii administrației locale de a-i expropria pe cei care stau în fața proiectelor „mărețe” ale primarului Bolojan, fără a arăta un minim interes față de persoanele a căror viață o schimbă pentru totdeauna.

Este deja cunoscut faptul că administrația condusă de liderul PNL Bihor, subevaluează locuințele orădenilor, aceștia fiind nevoiți să aleagă locuințe mult mai mici și în afara orașului. În timp ce marii dezvoltatori imobiliari vând apartamente cu 2 și 3 camere în Oradea cu prețuri cuprinse între 1.200 și 1.500 euro pe metru pătrat, Primăria Oradea le oferă la expropriere orădenilor prețuri ce coboară mult sub media celor practicate corect pe piață. Dovadă stau și sutele de procese de pe rolul instanței ,dar și cazul ce urmează să vi-l prezentăm.

Vă invităm așadar să ne spuneți povestea voastră privind exproprierile realizate de către Primăria Oradea, de modul în care ați fost obligați să plecați din locuințele voastre, cât ați primit dar și dacă sunteți sau nu mulțumiți.

În primul articol publicat pe acest subiect, vă prezentam povestea tragică a unei familii din Oradea, care a fost nevoită să se mute în Ungaria, din cauza sumei derizorii primite pentru locuința lor, iar acum, din cauza COVID-19 stau în chirie într-o garsoniera din Oradea cu 2 copii.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here