Coadă și distanțare socială zero la Serviciul de Pașapoarte

0
4230

Cu toate că public se transmite că trebuie menținute regulile de distanțare socială, coada de la Serviciul Pașapoarte este una enormă, iar regulile zero.

ERATĂ: Cozile fomate erau la Serviciul de Cazier al Poliției, pentru admiterea la examenele auto şi pentru examenele de titularizare.

Ca urmare a regulilor impuse de pandemia COVID-19, o serie de reguli și restricții au fost impuse populației, cum ar fi purtarea de măști în spații închise, păstrarea unei distanțe între persoane de minim 1.5 – 2m în spații închise și deschise, număr limitat de participanți în spații (maxim 20 de persoane în spații închise și 50 de persoane în spații deschise), evenimente publice anulate, etc.

Respectul guvernului față de măsurile impuse a fost dovedit, atunci când premierul Orban a dat un chef cu alcool și tutun chiar în biroul său cu mai mulți membrii ai cabinetului său. Evident că mica escapadă nu a scăpat taxtă de presa internațională, unde presa din Austria a criticat dur acest derapaj al executivului.

Iată că nici la Bihor, situația nu este cu mult mai bună, unde deși în presa de casă, laudele curg, realitatea din zona instituțiilor publice denotă cu totul altă situație.

Exemplul vine de la Serviciului public comunitar pentru eliberarea si evidența pașapoartelor simple Bihor, unde în cursul dimineții de marți, 16 iunie a.c., coada persoanelor care așteptau la rând număra câteva zeci de persoane.

Un cititor al ȘTIRI ORADEA a trimis la sediul redacției o poza cu zeci de persoane care așteaptă la rând la sediul Serviciului de Pașapoarte, fără însă a fi respectate normele de distanțare socială.

Așadar, în timp ce prefectul Țiplea este ocupat să pozeze alături de colegii săi din PNL pe șantiere și să realizeze clipuri video din birou, se pare ca atenția îi fuge de la instituțiile pe care chiar el le coordonează în județul Bihor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here