Cozile la Servicul de Cazier dublate după reacția „promptă” a prefectului

0
5556

Cozile la Serviciul de Cazier s-au dublat raportat la numărul persoanelor care erau ieri in fața instituției, în ciuda reacției „prompte” a prefectului.

Ieri, ȘTIRI ORADEA vă prezenta șirul format din zeci de oameni care formau o coadă mare la Serviciul de Cazier. După cum prezentam, prefectul fiind ocupat cu clipurile video și pozele pt Facebook, a omis să vegheze asupra respectării normelor de distanțare impuse în perioada stării de alertă, cozile fiind formate din zeci de oameni care așteptau la coadă.

În după-masa zilei de marți, prefectul liberal, Dumitru Țiplea publica pe pagina sa de Facebook și pe cea a Instituției Prefectului „a intervenit prompt cu soluții pentru degrevarea temporară a ghișeelor din cadrul Serviciului Cazier Judiciar, pentru a evita crearea unor situații epidemiologice cu risc de transmitere a Covid-19”. În acest sens, publicase și o poză de la fața locului, evident după ce programul de lucru cu publicul era închis.

Sursa foto: Facebook.com

Deși imediat lăudat în presa de casă pentru „promptitudinea de care a dat dovadă”, iată că operativitatea liberalului promovat drept mâna dreapta a primarului Bolojan, nu s-a lăsat așteptată.

Coada din dimineața aceasta, 17 iunie era dublă, fiind sute de persoane în fața instituției pentru obținerea cazierului judiciar. Așadar, în locul pozelor după închiderea programului și a laudelor în presa de casă, îi recomandăm prefectului PNL, Dumitru Țiplea, să treacă la fapte și să se asigure că măsurile sunt cu adevărat respectate.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here