Guvernul Orban pe invers!

0
2045
Sursa foto: newsmaker.ro

Campania de 200 de milioane de lei începe cu un clip video de promovare a purtării măștilor, doar că în videoclip se promovează purtarea măștii exact invers!

Guvernul Orban a finanțat o campanie de conștientizare cu privire la importanța purtării măștilor de protecție, însă chiar în clipul de promovare ea este purtată greșit!

Guvernul României, cârmuit acum de PNL prin Ludovic Orban, este cunoscut pentru gafele din măsurile luate în lupta împotriva pandemiei COVID-19, dar și pentru personalul „desăvârșit” pe care și l-a instalat în funcții publice.

Una din măsurile de prevenire constă și în clipul oficial promovat de Guvernul României în care este prezentată importanța purtării măștii de protecție. Din păcate, deși costul acestei campanii se ridică la 200 de milioane de lei, nivelul de amatorism este unul îngrijărător.

Motivul? Masca este purtată greșit, fiind vizibil faptul că este purtată cu interiorul spre exterior și cu sina metalică mult prea jos.

Deși în clipul guvernului nu este explicat modul în care ea se poartă corect, în repetate rânduri cadrele medicale au explicat modul corespunzător în care trebuie utilizată: Partea albastră spre exterior, șina metalică mulată după forma nasului, iar masca trebuie să acopere nasul dar și gura pentru a asigura etanșeitatea.

Nu este de mirare că nici actorii nu au purtat masca în mod corespunzător, din moment ce chiar prim-ministrul Orban nu știe, ori nu vrea, să o poarte așa cum trebuie. Acest lucru denotă o lipsă grosolană de interes din partea Guvernului față de sănătatea cetățenilor, motiv pentru care nu ne mai putem mira ca au crescut cazurile, avand astfel de exemple.

Ne întrebăm doar: Câți oameni ați văzut purtând maștile pe dos? Și cum vor putea fi amendați, când ei nu sunt informați corect cu privire la modul de folosire a măștilor?

Oare Rareș Bogdan, om de vază al Partidului Național Liberal și om de televiziune cu vechime mare, nu a observat aceste greșeli? Vă amintim că acest material de promovare a fost lansat online de către Guvern din data de 8 iunie 2020. Timp de 11 zile, nici marele om de televiziune și recent om politic și nimeni din Guvernul Orban nu a sesizat această gravă eroare…

La final, pentru a avea imaginea de ansamblu asupra profesionalismului Guvernului Orban, ne amintim de cunoscutele Ordonanțe de Urgență date noaptea înaintea moțiunii de cenzură, fără a avea avizele necesare de legalitate, achiziții publice de măști de protecție, atribuite direct unor firme care vând alcool și tutun în mediul rural, dar și numirile de chelner cu pregătire „la școala vieții” și patron de pompe funebre drept manageri de spitale, coafeze ajunse în funcții de conducere în ministere cheie, iar lista poate continua.

Iată că după măsurile adoptate până acum, Guvernul Orban s-a gândit că ar fi necesară spălarea imaginii, motiv pentru care a dispus injectarea a 40 milioane de euro pentru presă având scopul unor campanii de informare publică privind măsurile de prevenire și limitare a răspândirii coronavirusului. Aparent, un amatorism vizibil pe bani extrem de mulți.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here