Oradea a intrat sub ape din nou

0
2178
Sursa foto: Facebook - Info Trafic jud. Bihor

Ploile intense de vară dau bătăi de cap orașului, care tot mai des ajunge inundat ca urmare a canalizărilor pluviale subdimensionate.

Miercuri, 17 iunie a fost prima ploaie intensă de vară care a readus în amintirea orădenilor de problemele sistemului de canalizare. Atunci, o mare parte a orașului a fost inundată, iar mașinile blocate în trafic.

Iată că la doar 4 (patru) zile după acest indicent, ploaia a lovit din nou străzile orașului, care au fost transformate străzile Oradiei în canale venețiene.

Sursa foto: Facebook – Info Trafic jud.Bihor

Astfel că din nou zona Magheru de langa magazinul Crișul-Spitalul Staționar, str. Oneștilor, str. Meșteșugarilor și multe alte zone din oraș au fost cuprinse de ape, fiind nevoie în multe locații de intervenția autospecialelor.

„Strada Onestilor sun ape. Un sfert de duba 2,5T ii sub apa. Cine are masina acolo…. Imi pare rau de voi… Ma refer la porțiunea joasa a șoselei din fata blocurilor prima…. De la intersecție cu spatele tipografiei pana aproape de sensul giratoriu”, scrie un orădean pe grupul de Facebook – Info Trafic jud. Bihor.

În contextul în care în ultimii ani, datorită canalizării subdimensionate, străzile orașului ajung să ne amintească constant de canalele venețiene, considerăm că în „orașul lucrului bine făcut”, primarul Bolojan ar trebui să înceapă să își platească reclamele cu comparații ale orașulu nostru și Veneția. Și așa suntem tot mai mult îndemnați să trecem la șalupe…

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here