Prim-vicepreședinte PNL și apropiat al ministrului Dezvoltării, dă BAC-ul la 42 de ani

0
5272
Sursa foto: dcnews.ro

Daniel Moroșanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, susține în această săptămână examenul de Bacalaureat, la 42 de ani. Acesta susține că lipsa diplomei „nu a fost un impediment în carieră”.

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, Daniel Moroşanu, un apropiat al ministului Dezvoltării, Ion Ștefan, a absolvit Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra, iar în această săptămână se numără printre cei peste 500 de absolvenţi de liceu din judeţul Vrancea din promoţiile anterioare înscrişi la examen. Liderul PNL a absolvit în anii ’90 o școală profesională de mecanici auto, iar acum doi ani a absolvit și liceul, la seral. Cel mai recent, acesta a absolvit o școală de tehnicieni silvici, iar pentru obținerea unui post este condiționat de diploma de bacalaureat.

„Acum m-am hotarat să dau și BAC-ul. Nu a fost un impediment în carieră. Chiar deloc”, a declarat pentru presă, Daniel Morosanu.

Sursa foto: ziare.com

Precum alți lideri liberali, tinerețea lui Moroșanu l-a găsit ocupat la „școala vieții”, fiind cunoscut în județul Vrancea ma curând ca interlop. Potrivit celor de la evz.ro, în anul 2000, a fost implicat într-un caz de omor alături de fratele său, ambii bogyguarzi al unei discoteci din localitatea Vidra, unde i-ar fi aplicat o corecție unui tânăr, Costel Boștiog, un asistent sanitar care a și decedat. Mai apoi, în 2016 liberalul pe atunci candidat pentru funcția de primar din Vidra, a fost acuzat că ar fi pagubit o tânără cu 16.000 de euro, bani pe care a refuzat să îi returneze, amenințându-o pe tânără cu moartea.

Cu privire la fapta din urmă, se pare că Moroșanu ar fi răspuns jurnaliștilor cu o diplomație desăvârșită, așa cum îi stă bine oricărui lider politic: „Vedeți ce scrieți, cu mine nu e de joacă. Vin cu brigada peste voi! Și nu e problema voastră dacă eu dau țepe sau nu!”.

Sursa foto: universul.net

Din 2017, Moroșanu este din 2017 prim-vicepreședinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul pentru Politici Publice, iar în cercurile PNL este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Dezvoltării, Ion „Grindă” Ștefan, fiind fostul său șofer personal cât timp era deputat.

Cu privire la subiectele de examen de la Limba și literatura limbii române, prim-vicepreședintele PNL Vrancea a fost extrem de clar și concis:

„Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă, în eventualitatea în care iau bacalaureatul, voi urma şi o facultate”, a răspuns Moroșanu jurnaliștilor.

Putem constata așadar că programul președintelui Iohannis, România Educată începe să își producă efectele, iar faptul că un asemenea tânar a devenit un lider marcant al PNL este cu siguranță parte din programul său recent, Pentru o Românie Normală.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here