Reguli doar pentru unii: Rareș Bogdan a ținut o petrecere de ziua fiicei cu 100 de oameni la un restaurant din Cluj

0
3269
Sursa foto: capital.ro

Localul „Da Vinci” din Cluj-Napoca a fost deschis exclusiv pentru Rareș Bogdan și invitații săi, deși autoritățile interzic petrecerile în spații închise peste 20 de persoane.

În contextul în care Guvernul Orban mustră cetățenii pentru faptul că numărul de victime generate de COVID-19 este în creștere, iar premierul Orban și președintele Iohannis nu se sfiesc să amenințe cu noi înăspriri ale regulilor, Rareș Bogdan ignoră total recomandările colegilor săi din guvern.

Mai exact, luni după-amiază, restaurantul „Da Vinci” din Cluj-Napoca a fost deschis doar pentru Rareș Bogdan și invitații săi, care sărbătoreau aniversarea fiicei europarlamenarului PNL.

Sursa foto: libertatea.ro

Jurnaliștii de la Libertatea au surprins cu drona imagini de la localul clujean din cartierul Bună Ziua, unde au surprins peste 30 de autoturisme parcate la local și invitații care erau în local.

Atât jurnalistul, cât și o sursă a jurnaliștilor de la Libertatea aflată în interiorul localului, au relatat același lucru: foarte puține persoane în aer liber și aproape toată lumea stă înăuntru la mesele din inteiror, nimeni nu poartă mască.

Așadar, PNL ne dovedește din nou că respectarea regulilor sunt facultative. Obligatorii pentru noi și discutabile pentru ei. La urma urmei, acum având guvernul său, președintele Iohannis își poate demara fără probleme, programul „România Normală”, acum având unul din exemplele clare ale acestui proiect politic.

Știrea integrală și toate pozele pot fi consultate pe articolul celor de la Libertatea, chiar aici.

Sursa foto: libertatea.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here