Orice minune ține 3 zile. Principiul aplicat de municipalitate pentru investițiile sale

0
2300
Sursa foto: Facebook.com - Tapaszi Zsolt

Proaspăt inaugurată duminică, prelungirea drumului expres spre Biharia pe DN 19 a și crăpat de-a lungul trotuarului.

Inaugurată cu mult fast pe Facebook și pe agențiile de presă „prietene” administrației Bolojan, prelungirea drumului expres pe porțiunea de la baza serpentinelor până la girația de pe DN 19 spre Biharia deja prezintă probleme.

Astfel că, inaugurat duminică, 21.05.2020, miercuri, 25.06.2020, deja erau vizibile probleme la cea mai recentă realizare. Mai exact, pe modelul Ciuperca, o bucată din trotuar a luat-o la vale, pe o porțiune de câțiva metri.

Pentru a se exonera de vină, Primăria Oradea s-a rezumat la a oferi un motiv prin care, așa cum este deja format obiceiul, de vină este altcineva. În acest caz, potrivit PMO, Compania de Apă Oradea a introdus pe acel segment o conductă de refulare a canalizării pluviale, iar datorită ploilor abundente și a lucrărilor constructorului, s-a deplasat bordura pe respectiva porțiune.

Dacă după doar câteva zile avem un prim rezultat a lucrărilor comandate de Primăria Oradea, suntem curioși de modul în care noua prelungire va evolua precum și dacă va lua sau nu model după „fratele meu mare” în materie de investiții: Dealul Ciuperca.

Până atunci, putem doar admira calitatea noii lucrări, pentru care cu adevărat primarul merită acel panou publicitar de mulțumiri din partea locuitorilor.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here