Rareș Bogdan, premiat de o publicație engleză: a câștigat titlu – „Idiotul săptămânii”

0
2730
Sursa foto: capital.ro

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a primit titlul de „idiotul săptămânii” din partea publicației engleze Media Power Monitor.

Publicația engleză își motivează titlul acordat europarlamentarului român, ca urmare a petrecerii ținute cu ocazia zilei fiicei sale în Cluj-Napoca, ignorând total regulile de protecție împotriva COVID-19.

Rareş Bogdan, europarlamentar din România, a câștigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii”. Întrucât Covid-19 face ravagii în România, domnul Bogdan a organizat lunea trecută o petrecere într-un restaurant din Cluj-Napoca, un oraș din nord-vestul României, pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale. Deși petrecerile mari în interior sunt interzise oficial, iar autoritățile cer insistent oamenilor să evite aglomerația, deoarece numărul cazurilor Covid-19 crește din nou în România, Bogdan a reunit peste 100 de persoane, pentru a se distra. Majoritatea au dansat și s-au amestecat în interiorul restaurantului. Libertatea, un ziar românesc, a filmat cheful cu o dronă. Domnul Bogdan a spus unui post de televiziune local că nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut”, arată jurnaliștii englezi.

România Normală a PNL-ului și Klaus Iohannis se clădește așadar pe astfel de persoane, care țin românilor prelegeri despre importanța măsurilor de restricție și pe care tot ei le calcă în picioare fără nicio problemă. E bine totuși că restul populației pentru astfel de fapte sunt amendate drastic. Ei scapă basma curată…

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here