Manager de salon de înfrumusețare și service auto numit Director de Dezvoltare în cadrul ROMATSA

0
2283
Sursa foto: economica.net

Numire controversată în cadrul ROMATSA: un manager de salon de îmfrumusețare și administrator de service auto a fost numit Director de Dezvoltare în cadrul ROMATSA. Singurul caz cu majorare salarială de 400%.

Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR) îl acuză pe actualul director ROMATSA, Valentin Cimpuieru, că l-a numit la începutul lunii iulie în funcția de Director de Dezvoltare pe Florentin Adrian Ulmeanu, în prezent șef al Direcției Regionale București, despre care aceștia susțin că este fost manager de salon de înfrumusețare și șef de service auto.

Sursele din cadrul din ROMATSA au declarat că Florentin Adrian Ulmeanu, membru PNL, ar fi omul fostului director general, Aleodor Frâncu, susținut intens de către senatoarea PNL Alina Gorghiu și Antonel Tănase.

„Când toată aviația civilă este în pericol la nivel mondial, iar controlorii de trafic aerian fac sacrificii financiare pentru a supraviețui, probabil domnul Ulmeanu este singurul caz din domeniu cu o creștere salarială de 400% în perioadă de criză. La fel ca toate structurile cândva eficiente și prospere din România, a venit și rândul ROMATSEI să fie căpușată și distrusă de infiltrațiile politice, ghidate doar de interese personale, de lăcomie și de ignoranță”, se arată în comunicatul Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din România.

Potrivit CV-ului liberalului Ulmeanu Florentin Adrian, care a fost publicat pe site-ul ROMATSA, în perioada 2014 – 2017 acesta a fost administratorul service-ului auto CICLOP, iar între 2009 și 2012 a fost director general la El Studio Management SRL, descrisă drept o „reprezentanță națională în domeniul medical și de înfrumusețare”. Între 2006 și 2007, Ulmeanu a fost administrator special la SC Famos SA, companie specializată în producția de seringi.

„Școala vieții este atât de bine privită de puterea politică, încât nici ROMATSA nu a scăpat de o asemenea blagoslovire în conducerea executivă. Cu o experiență profesională multilaterală în diverse domenii (conform CV-ului de pe pagina web ROMATSA, care a stat la baza promovării în funcție) ca producerea de seringi, saloanele de înfrumusețare sau reparațiile auto, dobândită în paralel cu un job full-time de metrolog la unitatea de la Otopeni (cu excepția perioadelor de concediu pentru creștere copil), domnul Florentin Ulmeanu a fost considerat cel mai potrivit om din cei 1600 de salariați să ocupe postul de director al Direcției Regionale București.

Dacă un ospătar sau un patron de pompe funebre poate fi manager de spital, de ce nu poate un manager de salon de înfrumusețare să fie șef peste controlori de trafic aerian? Nu putem să nu observăm că pe lângă școala vieții, ce mai au cei trei în comun este apartenența la un partid politic”, mai precizează Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România în comunicatul de presă.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here