Pentru ei se poate: Prefectul Țiplea parchează oriunde vrea…

0
1826

Este deja cunoscut faptul că unii lideri din Oradea parchează unde vor fără a ține cont de indicatoarele rutiere.

Mai multe personaje celebre ale urbei și-au făcut celebre ieșirile în ale parcării, iar aici îl putem exemplifica pe senatorului PNL, Gavrilă Ghilea, cel care și-a făcut un obicei în a-și parca bolidul de lux Audi Q7 fie în fața Primăriei Oradea unde oprirea este interzisă, fie la sediul partidului pe trotuar.

Alt personaj celebru și apropiat liberalilor, care după venirea la guvernare a PNL a devenit brusc un „ostaș tăcut”, este Cosmin Bursașiu, liderul #Rezist din Oradea și al ONG-ului „Oradea Civică”. Devenit vedetă pentru protestele modeste ca număr, dar gălăgioase strict cu privire la guvernarea PSD, Bursașiu este vedetă și pentru stilul de a parca in fața Primăriei Oradea chiar dacă în teorie indicatorul rutier ar fi lege pentru toți. Acum că a primit ordin de a-și calma „trupele” și acțiunile civice de protejare a democrației, e drept că a intrat puțin la fund.

Dar având atâtea exemple pozitive în jurul său, iată că metoda parcatului „pe repede înainte” l-a molipsit și pe prefectul liberal Dumitru Țiplea, care a fost prins din nou parcând în fața Primăriei Oradea pe locul de oprire interzisă.

Având în vedere numerele „vedetă” de care dispune finului primarului Bolojan, este ușor de înțeles cum împreună cu funcția a fost ușor să ignore folosirea parcărilor convenționale de care restul muritorilor de rând din Oradea suntem nevoiți să le folosim…

Sau să îi fi fost frică să parcheze în cea mai nouă și modernă parcare din Oradea? Nu de alta, dar zilele astea nu se anunță ploi și ar fi fost ferit de inundații.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here