Să fie un copil minune sau o minune de copil? Are 9 ani și câștigă 30 de milioane de dolari

0
647
Sursa foto: groovewallet.com

În vârstă de doar 9 ani, Ryan Kaji s-a clasat pe primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite staruri de pe YouTube pentru al treilea an consecutiv.

Copilul minune, născut în Texas, SUA, a devansat personalităţi precum Jimmy Donaldson, cunoscut drept Mr. Beast, David Dobrik, make-up guru Jeffree Star şi Anastasia Radzinskaya, în vârstă de 6 ani.

Deși nu îți vine să crezi, începând cu data de 1 iunie 2019 și până la 1 iunie 2020, Kaji a câştigat nu mai puțin de 29,5 milioane de dolari, iar videoclipurile lui au fost vizualizate de 12,2 miliarde de ori.

Băiețelul ste urmat de Doanldson, un nou intrat în lumea YouTube, care a avut încasări de 24 de milioane de dolari şi trei miliarde de vizualizări.

Pe locul trei se clasează Dude Perfect, un grup format din cinci fraţi (Coby Cotton, Cory Cotton, Garret Hilbert, Cody Jones şi Tyler Toney) care distribuie videoclipuri cu ei în timp ce fac activităţi, precum jocuri cu săbii laser şi pistoale cu bile. Ei au câştigat aproape 23 de milioane de dolari cu 2,77 miliarde de vizualizări. Radzinskaya a câştigat 18,5 milioane de dolari anul trecut, Dobrik a avut 15,5 milioane de dolari şi Star – care a pierdut câteva contracte – a adunat 15 milioane de dolari.

Canalul lui Ryan Kaji, care are deja 41,7 milioane de abonaţi difuzează videoclipuri care îl prezintă pe băiețel în timp ce desface cutii de jucării, realizează experimente de tip DIY (Do It Yourself), testează jocuri video şi îi învaţă pe tinerii internauţi cum să execute o serie de activităţi precum spălatul pe dinţi, potrivit revistei People.

Sursa video: YouTube.com

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here