Ruptură în PNL? Rareș Bogdan dă de pământ cu Ludovic Orban: „A pierdut ca papagalul toate ministerele importante”

0
646
Sursa foto: newsmaker.ro

Începe destrămarea PNL? Rareș Bogdan a dat de pământ cu președintele PNL, Ludovic Orban, aducându-i acuzații grave cu privire la negocierile coaliției.

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, l-a desfiinţat pe Ludovic Orban, preşedintele partidului, pe care l-a acuzat că „a pierdut ca papagalul toate ministerele importante”, la negocierile cu USR-PLUS şi UDMR pentru formarea coaliţiei de guvernare.

În emisiunea lui Ion Cristoiu, „Interviurile lui Cristoiu” de la Aleph News, Rareș Bogdan a anunțat că el și lideri PNL importanți, care au în spate filiale puternice, cer reformarea partidului, democratizarea totală, promovarea oamenilor pe competență, și „nu că îl cunosc pe Ludovic Orban”. Mai mult, fostul jurnalist afirmă că în cazul unor represalii venite din partea lui Orban, „asta ar fi ultima greșeală a lui Orban”.

Potrivit prim-vicepreședintelui PNL, scandalul din partid a fost potolit de „Dumnezeu, de un telefon pe care l-a dat Dumnezeu (…) Ludovic Orban poate fi președintele Camerei Deputaților, dar nu președinte al PNL”.

Cu privire la rezultatul alegerilor parlamentare, Bogdan a declarat că Ludovic Orban trebuia să îşi dea demisia după alegerile parlamentare.

„Ludovic Orban trebuia să-și dea demisia din funcția de președinte al PNL după eșecul de la alegeri. Ultima discuție bărbătească cu Orban am avut-o la Vila Lac 1, când ne-am certat cumplit. Partidul fierbea. A pierdut ca papagalul toate ministerele importante. Pe mine nu m-a invitat PNL să candidez la alegerile parlamentare”, a declarat Rareş Bogdan.

Fostul jurnalist, devenit lider liberal, a mai declarat despre Orban că după experiența din Palatul Victoria, „i s-a umflat capul”.

Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc, restul s-au stricat la cap. Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”, a mai declarat Rareş Bogdan în emisiunea moderată de Ion Cristoiu.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here