Raluca Turcan, ministrul Muncii, mesaj pentru pensionari: Să muncească şi după pensionare!

0
773
Sursa foto: balkaneu.com

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, care este și unul dintre cei mai bogați membrii ai Guvernului Cîțu, a rezolvat problema pensiilor din România.

Ministrul a găsit modalitatea în care să rezolve situaţia pensionarilor şi a deficitului. Mai exact, şefa de la Ministerul Muncii vrea ca pensionarii să lucreze în continuare, după cum chiar ea spus.

Provocarea este să determini oameni să intre în câmpul muncii, poate unii dintre pensionari după o anumită vârstă, cu contracte ulterioare de colaborare şi de muncă înregistrate, astfel încât să coexiste pensia cu activitatea în câmpul muncii”, a declarat Raluca Turcan. 

Provenită din PDL, Turcan a urmat exemplul colegului de partid, Emil Boc, fost membru și premier PDL, actual mare membru PNL, care a considerat și el că pensionarii României o duc mult prea bine, și a interzis cumulul pensiei cu salariul.

În timp ce acești lideri politici destul de înstăriți aleg să se joace cu vitorul pensionarilor din România, rămâne doar un deziderat al celor din urmă, ideea alocării unor pensii corecte și din care să poată să își ducă traiul decent, după zeci de ani de contribuții la bugetul de stat…

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here