Incendiu la Matei Balș! O a cincea victimă a fost găsită carbonizată!

0
240

Numărul victimelor incendiului de la ,,Matei Balș” au ajuns la 5. Ultima victimă carbonizată a fost găsită în baie după mai multe ore.

Un pavilion al Spitalului Matei Balș din Capitală a luat foc în această dimineață, în clădire aflându-se aproximativ 100 de persoane.

La fața locului au acționat ambulanțe, autospeciale, un spital mobil și mai multe unități de descarcerare, iar echipajele de la fata locului au acționat echipați conform protocolului COVID. Potrivit reprezentanților ISU, pacienții răniți au fost preluați de ambulanțe și transportați la alte spitale.

Incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de cladire cu regim de inaltime P+3, pe doua laturi. Au fost constituite echipe de căutare și salvare a persoanelor”, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență din București.

Procurorii și medicii legiști au ajuns la spitalul Matei Balș, fiind deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Bilanțul victimelor a urcat la cinci, după ce trei persoane au fost găsite carbonizate imediat, și o alta a decedat după ce a fost resuscitată fără succes. A cincea persoană a fost găsită carbonizată în baie mai multe ore.

În total 102 pacienți au fost evacuați din pavilionul afectat, dintre care 47 au fost transportați la alte spitale, iar 55 au fost transferați în alte pavilioane de la Balș.

Sursa foto: prosport.ro

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here