Noul Mercedes-Benz S-Class W223 lansat în septembrie 2020 are deja parte de primul recall URGENT

0
1213
Sursa foto: paultan.org

Cel mai nou model de la producătorul german Mercedes-Benz a fost deja rechemat pentru o problema URGENTĂ! Sunt afectate modelele S-Class lansate în toamna lui 2020.

Mai multe publicații din Germania și America de Nord au dat publicității scrisorile trimite de către Mercedes-Benz proprietarilor noului S-Class W223 lansat în septembrie 2020. Proprietarii celei mai noi nave amiral sunt chemați de urgență la cel mai apropiat service, iar cuvântul urgent a fost accentuat cu majuscule.

Problema se pare că este similară cu cea a generației anterioare, mai exact la sistemul de direcție. Datorită acestei probleme, un canadian își ține în garaj mașina de 3 ani, după ce a experimentat aceeași problemă, nerecunoscută de către Mercedes-Benz până recent.

În această speță, exemplarele afectate de acestă problema pot întâmpina blocarea subită a volanului, fiind astfel în imposibilitatea de a face vreo manevră de evitare și sunt obligați să continue traiectoria în mod necontrolat.

În ce constă însă problema, de fapt? În montarea a două piese greşite în mecanismul de direcţie, mai exact vorbim de bielete care au o factură greşită pe partea interioară în punctul de fixare cu caseta de direcţie, iar din cauza acestora s-ar putea forma o uzură rapidă sau ele ar putea genera un blocaj mecanic al direcţiei.

Lansat în septembrie 2020, noul S-Class W223 a fost livrat clienților începând cu decembrie 2020, astfel că până acum vorbim de doar 1.400 de modele care au ajuns în garajul noilor proprietari. Reparațiile vor fi suportate de către Mercedes-Benz.

Recent, Daimler a investit peste 730 de milioane de euro în fabrica din Sindelfingen, unde este asamblat noul S-Class.

Sursa foto: stuff.co.nz

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here