Bitcoin a urcat la un nou maxim istoric. Vezi ce valoare are criptomoneda

0
788
Sursa foto: straitstimes.com

Valoarea Bitcoin s-a dublat în ultimele luni, iar după anunţul celor de la Tesla de luni, Bitcoin a avut cea mai mare creştere zilnică din ultimii trei ani.

Marţi dimineața, Bitcoin înregistra 48.216 dolari valoare pe piaţa asiatică, în timp de criptomoneda ethereum a atins un nivel record de 1.784,85 dolari.

Potrivit analiştilor, anunţul Tesla, care a cumpărat Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi a declarat că va primi criptomoneda pentru plata maşinilor, face parte dintr-o schimbare mai mare, în condiţiile în care companiile şi casele mari de investiţii urmăresc tendinţele trasate de micii traderi.

Deşi acum puteţi cumpăra un Tesla cu bitcoin, nu aş sugera să faceţi acest lucru. Suntem într-o poziţie în care acestea sunt primele faze ale trecerii comunităţii instituţionale şi corporative către bitcoin”, a spus Michael Bucella, partener la firma de investiţii în criptomonede BlockTower la CNBC.

Bitcoin a crescut deja cu 62% anul acesta, în plus faţă de 300% anul trecut, în timp ce investitorii caută alternative la dolar din cauza ratelor dobânzii de 0% la Rezerva Federală.

Şeful Tesla, Elon Musk, a fost mult timp un fan al criptomonedelor – despre care a vorbit online – dar investiţia Tesla în valută a fost o surpriză care a încins sectorul.

Sursa aici

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here