My BMW. O nouă aplicație de mobil cu 40 de funcții

0
777
Sursa foto: YouTube.com

BMW a dezvoltat o aplicație de mobil, denumită My BMW și care aduce și mai multe funcții pentru utilizatori.

Bavarezii de la BMW au lansat o nouă aplicație de mobil, My BMW, care înglobează funcțiile BMW Connected și vine și care, potrivit producătorului, vine și cu o serie de funcții noi, spune producătorul. Aceasta este disponibilă atât pentru utilizatorii de iPhone, dar și pentru cei cu Android.

Prin intermediul aplicației My BMW poți verifica starea mașinii: și anume nivelul de combustibil din rezervor sau energie în baterie, în funcție de caz, autonomia rămasă etc. În cazul mașinilor electrice și al celor hibride, prin My BMW poți să pregătești chiar și temperatura ideală în mașină sau să trimiți o adresă de pe telefon direct pe navigația mașinii. În ceea ce privește update-urile, acestea vor putea fi descărcate pe telefon și mai apoi transferate în mașină când dorește utilizatorul.

Versiunea de iPhone vine și cu o funcție nouă, și anume Digital Key, care permite închiderea și deschiderea mașinii și prin intermediul telefonului mobil, putând fi împărțită cu maxim cinci utilizatori. Evident, fiecare utilizatori trebuie să aibă un ID activ în contul BMW, iar astfel își pot seta o serie de setări preferențiale pentru mașină. Proprietarul mașinii are puterea de a seta o viteză maximă a mașinii pentru fiecare dintre ceilalți utilizatori.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here