Noi acuzații la Apele Române. Angajați ai companiei sunt muncitori la ferma lui Costel Alexe

0
1095
Sursa foto: cubocanciiprinromania.ro

Noi acuzații și dezvăluirile la Apele Române, unde o ancheta a scos la iveală angajarea unei chelnerițe cu 5 ani de experiență la un club de jocuri de noroc.

După cea de a doua anchetă privind angajările PNL în interiorul Apelor Române, acuzațiile ajung de această dată mai sus, chiar la fostul ministrul al Mediului, actual președinte al Consiliului Județean Iași, liberalul Costel Alexe.

Liderul liberal este vizat deja de procurorii DNA pentru luare de mită, mai exact pentru că ar fi luat mită un tir de tablă de 22 de tone, în valoare de o sută de mii de lei, în schimbul unor certificate care ar valora 180 milioane euro!

Într-o înregistrare audio publicată de Reporter de Iași, un muncitor al Administrației Apelor afirmă că a lucrat pe moșia fostului ministru al Mediului, unde a forat puțuri pentru că șeful consiliului județean vrea să-și facă baltă.

În replică, șeful direct al angajatului care a vorbit cu presa a replica simplu: „s-o fi dus omul în timpul liber”.

Costel Alexe este șeful pe linie de partid, dar totodată și prieten bun cu omul aflat la conducerea Administrației Bazinale a regiunii, Petru Avram – animalul politic, așa cum s-a autointitulat și devenit cunoscut după un materialul celor de la Recorder.

După ce a fost pus sub urmărire penală de către procurorii DNA, Costel Alexe le-a recomandat oamenilor să citească mai puțin presa.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here