Accident provocat de șeful Direcției Agricole Bihor. Hodișan ar fi autorul accidentului cu victime din 17 februarie

0
2082

Liberalul Hodișan, șeful Direcției Agricole Bihor, ar fi vinovat de producerea accidentului rutier de săptămâna trecută soldat cu victime.

Miercuri, 17 februarie, avea loc în Oradea un accident la intersecția străzilor Armatei Române cu Făgărașului, soldat cu doi răniți. Știrea a fost inițial transmisă de cei de la Bihoreanul, însă din păcate detaliile privind șoferul vinovat au fost omise.

ȘTIRI ORADEA vă prezintă toate detaliile accidentului, în care vinovat este nimeni altul decât liberalul Hodișan Nicolae, șeful Direcției Agricole Bihor.

Accidentul a avut loc pe 17 februarie, în jurul orei 08.00, fiind implicate 3 mașini: o Dacia Duster, un Volkswagen condus de o femeie de 33 de ani (P.L.) care urmare a coliziunii a fost proiectat într-un alt Duster, condus de un bărbat de 59 de ani (P.S.). Potrivit surselor ȘTIRI ORADEA, mașina vinovată de producerea accidentului este Dacia Duster cu nr. de înmatriculare BH-01-AGR, care nu ar fi respectat indicatorul de „Cedează trecerea”, condusă de bărbatul de 54 de ani, adică Nicolae Hodișan, șeful Direcției Agricole Bihor. Mașina aparține instituției condusă de liberal.

Accidentul provocat de Hodișan s-a soldat cu doi răniți, bărbatul de 59 de ani și femeia de 33 de ani, ambii suferind contuzii și hemoragii, din fericire ușoare.

Ancheta este în desfășurare de către Poliția Rutieră sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Nicolae Hodișan fiind cel mai probabil cercetat acum pentru vătămare corporală.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here