Noi reguli impuse de WhatsApp. Vezi ce se va întâmpla dacă nu ești de acord

0
830
Sursa foto: capital.ro

WhatsApp a publicat toate detaliile cu privire la modul în care vor fi afectați utilizatorii care nu acceptă noua politică privind gestionarea datelor personale.

După reacția negativă a utilizatorilor față de procesarea datelor personale de Facebook, WhatsApp a decis să amâne implementare noilor reguli, astfel că în loc de februarie, acestea vor intra în vigoare abia din 15 mai.

De la început, WhatsApp a precizat că noile reguli sunt obligatorii pentru toți cei peste 2 miliarde de utilizatori ai aplicației și că este posibil ca un utilizator să respingă noile condiții, dar să folosească în continuare aplicația.

Cu alte cuvinte, cine va dori să folosească în continuare WhatsApp, trebuie să accepte noua politică privind partajarea cu Facebook a unor noi categorii de date personale, concret, a celor legate de cumpărături și tranzacții.

De această dată, WhatsApp detaliază și cum va proceda în cazul celor care, până la 15 mai, nu vor apăsa pe butonul prin care accepta condițiile lor. Aceștia, pur și simplu nu vor mai putea să își citească și să trimită mesaje prin intermediul aplicației.

Timp de câteva săptămâni, cei care nu acceptă noile reguli, vor mai putea să primească notificări și apeluri audio sau video, însă și aceste facilități vor înceta să funcționeze.

Urmatorul pas este ștergerea conturilor pentru inactivitate. Regulamentul WhatsApp spune ca un cont va fi șters după 120 de zile în care nu este folosit deloc. 

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here