În urmă cu 12 ani, Iulian Bulai de la USR, făcea pe statuia vie în Oslo

0
561
Sursa foto: podul.ro

Deputatul USR, Iulian Bulai, avea în urmă cu 12 ani o profesie liberală: făcea pe statuia vie în Oslo…

Mare critic al acțiunilor TVR și acțiunilor de cultură din România, Iulian Bulai avea o profesie care azi îl califică din plin pt a fi în Parlamentul României, în speță membru al Comisiei de Cultură. Măcar așa se explica și de ce multe din afirmațiile sale lasă și poporul român împietrit…

Pe siteul Aftenposten, cel mai mare cotidian norvegian, este arhivat un material de acum 12 ani, în care reputatul USR-ist Iulian Bulai e surprins în plină acțiune culturală de imitat statui, Henrik Ibsen, în cazul său.

Interesant de remarcat, în interviurile ultimilor ani în care Bulai relata despre felul în care câștiga bani la Oslo, el a lăsat impresia că era o acțiune singulară, deci cu atât mai atractivă pentru norvegieni. În realitate, statuile vii au o veche tradiție în capitala scandinavă, o variantă mai decentă decât cerșetoria clasică, iar Bulai făcea tadem, culmea, cu alt român care apare în filmare, Mădălin Filip, alias Indiana Jones, dar despre care nu a suflat vreodată o vorbă.

Reamintim că soția norvegiancă a lui Iulian Bulai este tot la Oslo, angajata a unei televiziuni, cei doi având, cum s-ar spune, o relație de la (mare) distanță, precizează inpolitics.ro.

Vezi clipul video cu acțiunile culturale desfășurate de USR-istul Bulai în Oslo.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here