Deputații PNL care au fost împotriva despăgubirilor de secetă, au votat masiv pentru 274 de posturi noi în ministerul Agriculturii

0
792
Sursa foto: cdep.ro

Deputații PNL care au tăiat bugetul prin care sprijineau agricultorii, au votat de această dată suplimentarea organigramei cu alte 274 de posturi noi la ANIF.

Aceiași deputați PNL care au tăiat din bugetul destinat sprijinirii agricultorilor au votat și pentru suplimentarea organigramei ANIF cu încă 274 de posturi, informează agrointel.ro.

Tăieri din banii fermierilor, dar angajări pe bandă rulantă într-o agenție din subordinea ministerului Agriculturii. În timp ce ministrul Oros se plânge public de limitările bugetare din acest an, fostul său secretar de stat, deputatul penelist a inițiat un AMENDAMENT în parlament pentru aproape 300 de noi posturi la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare!

Amendamentul a fost votat în Comisia de agricultură a Camerei Deputaților de TOȚI parlamentarii PNL, cu o singură excepție.

Astfel, ANIF va avea 3.500 de angajați plătiți de la buget, iar agricultorii se aleg cu o tăiere masivă a sprijinului promis de peneliști în campania electorală.

Știrea completă și sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here