Ioan Mang: Amendamentele noastre la buget au fost trântite la vot de parlamentarii PNL-USR Plus-UDMR, inclusiv de cei bihoreni!

0
811
Surtsa foto: arhivă

Amendamentele PSD la buget, în care erau prevăzuți bani și pentru județul Bihor, au fost respinse de parlamentarii PNL-USR Plus – UDMR, inclusiv de cei din Bihor.

Să fie asta acțiunea sloganului lansat de Bolojan în campanie? Bihorul pe mâini bune? Până acum faptele spun altceva…

Președintele PSD Bihor, deputatul Ioan Mang, a susținut marți în Parlament o parte dintre amendamentele la bugetul de stat propuse de PSD pentru sprijinirea județului Bihor. Ele vizau modernizarea infrastructurii rutiere, creșterea siguranței în spitalele din Bihor, mai ales în lupta împotriva incendiilor, dar și continuarea dezvoltării locale.

Din păcate, scrie Ioan Mang într-o postare pe Facebook, aceste amendamente au fost trântite de parlamentarii puterii PNL-USR Plus-UDMR, inclusiv cu votul parlamentarilor coaliției din Bihor.

Iată ce a scris președintele PSD Bihor:

„Astăzi, în Parlament, am susținut amendamentele PSD la legea bugetului privind proiectele de dezvoltare ale județului Bihor, amendamente care au avut în vedere interesul legitim al bihorenilor pentru o viață mai bună, cu o infrastructură rutieră de calitate, cu spitale mai sigure și continuarea proiectelor de dezvoltare locală.

Din păcate, toate amendamentele noastre au fost trântite la vot de parlamentarii Coaliției de guvernare PNL-USR+UDMR, inclusiv de parlamentarii bihoreni.

Aceștia au ratat un gest de normalitate care ar fi arătat că putem trece peste clivajele politice atunci când interesele bihorenilor o cer! Prin votul lor, ei condamnă comunități întregi la subdezvoltare!

Din păcate, pentru deputații și senatorii PNL-USR+UDMR, comenzile lui Cîțu și Orban au fost mai importante decât interesele bihorenilor și dezvoltarea județului!

Nu ne dăm însă bătuți! Continuăm lupta parlamentară până când vom reuși să scăpăm țara de această coaliție ticăloasă!

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here