Klaus Iohannis nu spune nimic despre cazurile sociale dramatice din țară, dar transmite un mesaj de Ziua Mondială a Vieții Sălbatice

0
793
Sursa foto: cotidianul.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis miercuri, 3 martie, un mesaj cu prilejul Zilei Mondiale a Vieții Sălbatice. Dramele și problemele de zi cu zi ale românilor nu sunt o prioritate pentru șeful statului.

Așa cum ne-a obișnuit de 6 ani încoace, președintele Iohannis are un rol mai mult decorativ, în mod deosebit când partidul său este la putere.

Protestele din toate păturile sociale, problemele bugetului adoptat cu 2 luni de întărziere de Guvernul Cîțu, situația minerilor care au stat zile întregi închisi în mină sau chiar tragedia crimelor de la Onești și multe multe alte teme de interes cu adevărat pentru români sunt ignorate de Klaus Iohannis. Probabil dacă guvernarea era de altă culoare, aveam din nou trezirea din somn cu aceleași mesaje automatizate pline de ură ce depășesc limitele constituționale. Rolul de mediator a dispărut în ceea ce îl privește pe Iohannis.

Bun venit în România normală și cea a lucrului bine făcut. Noi nu vedem deocamdată nici normalul și nici binele, dar vă lasăm mai jos mesajului președintelui cu prilejul Zilei Mondiale a Vieții Sălbatice. Poate e un semn în spre ce duce România noua coaliție de guvernare.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here