Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, a murit din cauza COVID-19

0
2574
Sursa foto: stonebird.ro

Adrian Bărar, liderul formației Cargo, a încetat din viață la vârsta de 61 de ani, fiind în stare gravă la Terapie Intensivă după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2.

Adrian Bărar, fondatorul formației Cargo, a murit în această dimineață din cauza COVID-19. Chitaristul avea 61 de ani și era internat de luna trecută în stare gravă pe Secţia ATI a Spitalului Judeţean Timişoara, intubat.

Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat până azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Bărar! 15.01.1960 – 08.03.2021”, este anunțul făcut de Cargo, pe Facebook.

Mesajul este însoțit și de versurile: „Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând / VOI FI APROAPE DE VOI!”.

În urmă cu două săptămâni, Adi Bărar a fost internat într-un spital din Timișoara, în stare gravă, fiind infectat cu Covid-19. Celebrul artist suferea, însă, și de alte boli.

Cargo a fost înfiinţată în Timişoara, în 1985, în formula: Adi Bărar (chitară), Carol Bleich (baterie), Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (bas), Dinel Tollea (clape) şi Nae Tarnotzi (voce). După mai multe schimbări de componenţă, Leo Iorga a fost cooptat ca solist. El a făcut parte din trupă până în 1989, an în care Ovidiu Ioncu, poreclit „Kempes”, a câştigat concursul organizat pentru postul de solist.

Sursa aici.

Facebook Comments

comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here